Höstupptakt  drog 65 personer

Höstupptakt drog 65 personer

0

Pro Glimåkra har haft sitt första möte för hösten. Ordförande öppnade mötet och på styrelsens och våra kaffevärdars vägnar hälsades alla välkomna därav sju nya medlemmar. Därefter höll Ordförande en parentation över fem medlemmar som avlidit under sommaren med en Livsberaktelse och dikten ”Sorgmantlad vind” skriven av Per af Forselles.

Välsmakande smörgåsbuffé
Därefter blev det sång och musikunderhållning av Labans Trio som vanligt bjöd på sig själva med bra musik, sång och glädje för alla närvarande. I kaffepausen var det dagens kaffevärdar Ann-Britt Nyrén och Annika af Forselles som dukade fram en välsmakande smörgåsbuffé. Information lämnades om Seniorbio i Sibbhult under hösten samt problemen med boulebanan där dräneringen har skadats.

Variation på höstens aktiviteter
Det blir tombola under vävdagarna den 24 och 25 oktober. Vidare så ska det genomföras lite resor under hösten. Till Burg och till Ullared. En vinafton är också inplanerad. Som avslutning på höstupptakten blev det dragning på lotteriet med fina vinster. Efter att kommunen utan anledning tagit och kastat ett riktigt bra piano för föreningen så har de nu åtgärdat detta med att placera ett nytt piano i föreningslokalen.

About author