-3.4 C
Broby
2020-02-28
Föreningsliv

Årsavslutning 2019 med PRO Glimåkra

PRO Glimåkra
PRO Glimåkra avslutade i december årets aktiviteter med adventskaffe och julfest under trevliga omständigheter.

Onsdagen den 4 december var det avslutning på årets bingospel och då passade föreningen på att bjuda alla på gratis adventskaffe, vilket med glädje uppskattades.

Julfest

Föreningen hade inget månadsmöte i december utan i stället en trevlig julfest med julbord den 11 december. Många medlemmar hade hörsammat inbjudan så det var fullsatt i lokalen och alla välkomnades av Tomten.
Gulli Sjöstedt och Esse Isaksson överlämnade en gåva på 3000 kr som skall användas till föreningsmedlemmarnas nytta och glädje.

Efter välkomstglöggen så inledde Åke Trussing julfesten med sång och musik. Elever från Glimåkra Folkhögskolas gospelkör framförde ett mycket vackert Luciatåg med vackra sånger som hör traditionen till.

Restaurang Västergård hade dukat upp ett gediget, stort och välsmakande julbord med alla delikatesser som hör julen till. Med blomsterbukett avtackades Andre Ivarsson med personal för den fina maten och goda servicen restaurangen alltid givit oss genom åren.

Under eftermiddagen blev det mernjutbar och uppskattad musik. Efter en mycket trevlig samvaro avslutades sen festen med kaffe och dragning på lotterierna som innehöll många fina vinster.

Ordföranden framförde ett tack till alla som hjälpt till att förbereda julfesten samt till medlemmarna som skänkt fina vinster till våra lotterier samt önskade alla en god jul och ett gott nytt år.

Relaterade inlägg

Pjätteryds Hembygdsförening verksam i 80 år

Ingela Lindström

Con brio på musikresa

Ingela Lindström

Cadillac Band och inköpsresa roade PRO-medlemmar

alltomgoinge.se

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs mer