15.4 C
Broby
2020-07-13
Föreningsliv

Årsavslutning 2019 med PRO Glimåkra

PRO Glimåkra
PRO Glimåkra avslutade i december årets aktiviteter med adventskaffe och julfest under trevliga omständigheter.

Den 4 december var det avslutning på årets bingospel och gratis adventskaffe för alla medlemmar.

Julfest

Föreningen hade inget månadsmöte i december utan i stället en trevlig julfest med julbord den 11 december. Många medlemmar hade hörsammat inbjudan så det var fullsatt i lokalen. Tomten var på plats och välkomnade.
Gulli Sjöstedt och Esse Isaksson överlämnade en gåva på 3000 kr som skall användas till föreningsmedlemmarnas nytta och glädje.

Efter välkomstglöggen så inledde Åke Trussing julfesten med sång och musik. Elever från Glimåkra Folkhögskolas gospelkör framförde ett mycket vackert Luciatåg med vackra sånger som hör traditionen till.

Restaurang Västergård hade dukat upp ett gediget, stort och välsmakande julbord med alla delikatesser som hör julen till. Andre Ivarsson med personal blev avtackad med en blomsterbukett för den fina maten och goda servicen restaurangen alltid givit oss genom åren.

Under eftermiddagen blev det mer njutbar och uppskattad musik. Gänget avslutade sen festen med kaffe och dragning på lotterierna, som innehöll många fina vinster.

Ordföranden framförde ett tack till alla som hjälpt till att förbereda julfesten och till medlemmar som skänkt fina vinster till lotterierna. Och alla tillönskades en god jul och ett gott nytt år.

Relaterade inlägg

Höstfest i Röetveds Missionshus

Ingela Lindström

Boalts Bygde & Kulturförening sammanfattade sitt år

Ingela Lindström

Ett och ett halvt år med Klubb Sonya

Ingela Lindström

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs mer