17 C
Broby
2020-05-31
Lokalt

Knislinge Tomteparad

Tomtedans

På med tomteluvan och slut upp med familjen! Den 23 december kl. 13:00 är det åter dags för Tomteparad i Knislinge. Precis som tidigare år samlar paraden små och stora tomtar på Stationsvägen 2 vid gamla stationshuset och går sedan från Stationsvägen, över riksväg 19, via Brobyvägen, busstationen, upp mot Västanvid, över Föreningsgatan till Snapphanehallen.

Runt kl. 13.30 beräknas paraden vara framme vid Snapphanehallen. Alla kan gå med och det är en runda som passar bra även för den som har rullstol, permobil, rollator och barnvagn.

I Snapphanehallen bjuder Clownen Mike på show. Mike är en clown som hade topplacering på trolleri-sm 2017 i kategorin barntrolleri. Han hittar på en massa skoj och bus i en blandning av trolleri och ballonger och aktiverar barnen i sin föreställning.

Tomten delar ut frukt och godis till alla som går med i paraden. Det blir dans kring granen, man kan testa på handboll samt lyssna och se på den stora dansande tomten! Eskil Hedin blåser traditionsenligt in julen i Snapphanehallen. På plats finns också trubadur Filip Olsson som bland annat medverkat i Ages of Rock och musikalen Ronja.

Dagen till ära kommer Göinge Handbollsklubb att ha sin julloppis öppen i stationshuset.
Så på med tomteluvan och slut upp med familjen för lite julkul dan före dan.
Välkomna!

Arr: Tomteparaden är ett samarrangemang av Östra Göinge kommun och Göinge Handbollsklubb. Vånga 77.1 sponsrar med frukt och Träffpunkten i Hanaskog med godis som delas ut till alla deltagare i paraden.

Relaterade inlägg

Sparbanken Göinge – Lokala kontor och nöjda kunder

Ingela Lindström

GOSEGRISEN

Ingela Lindström

Från hushållstjänster till ledsagning och omsorg

Ingela Lindström

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs mer