10 C
Broby
2020-05-25
Föreningsliv

Fantastisk underhållning på medlemsmöte

Fantastisk underhållning på medlemsmöte

Vid PRO Knislinges senaste medlemsmöte blev det gott om information men också svängig 50- och 60-talsmusik med Tre på G.

Efter att ordföranden hälsat alla välkomna så informerades medlemmarna om allehanda ting. Bland annat omnämndes den manifestation som skulle hållas i Malmö 5 oktober angående det underfinansierade pensionssystemet, där både distriktet och riksorganisationen skulle göra påstötningar mot politiker.

Studieorganisatör Ingegerd Lind informerade om inbjudan från PRO Örkened som tillsammans med Granada i Lönsboda bjuder in till eftermiddag med Rock ´n Roll-underhållning. Tidpunkten för denna festlighet är 29 oktober, anmälan krävs senast den 10 oktober.

PRO Knislinge håller en Irländsk Afton 25 oktober och en teckningslista gick runt på mötet men anmälan kan fortfarande göras till Ove Söderström. John Follins Trio underhåller.
En Travresa till Jägersro kommer eventuellt att genomföras tillsammans med Oppmanna Arkelstorp. Pris vid resa tillsammans med Arkelstorp PRO blir 350 kronor. Det inkluderar då avgiften för entré och lunch.
Den 19 oktober är det fest på Bygdegården, pris 300 kr. Inbjudan ligger framme. Var och en får själv anmäla. Dans till Svänggänget.

Efter informationen följde dagens underhållning med Tre på G. Eller som de säger ”Vi är tre glada gräbbor”. De underhöll i två pass med kaffe emellan. Musiken och sången var välkända femtio- och sextiotalsmelodier. Publiken visade sin uppskattning med stående ovationer.
Eftermiddagen avslutades med lotteridragning och ett tack till alla som arbetat under eftermiddagen, lottsäljare,värd och värdinnor.

Fotnot: Under Seniorveckan 30/9 – 4/10 i Knislinge Folkets park fanns PRO Knislinge på plats med eget utställningsbord, där de visade fotoalbum och ett bildspel. Seniorstrålarna uppträdde också.

Text: Torsten Olsson
Foto: Anita Ivarsson

Relaterade inlägg

Pjätteryds Hembygdsförening verksam i 80 år

Ingela Lindström

Cadillac Band och inköpsresa roade PRO-medlemmar

alltomgoinge.se

Hallå alla föreningar – kika här!

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs mer