-3.4 C
Broby
2020-02-28
Lokalt Nöje

Höstnytt från Östra Göinge Riksteaterförening

Höstnytt från Östra Göinge Riksteaterförening

Teaterhösten har börjat och vår första föreställning Trollpengar med Kuppmakarna i folkets Hus Broby den 31 augusti blev en succé.

Nu väntar en musikföreställning, Irländsk Afton med Mellan Ljungdahl och Berlin. Kom till Immelns Café Bistro och Camping fredagen den 20 september kl 19.00 och gunga med i härligt svängig irländsk musik. Därtill får du den fantastiska utsikten från spellokalen och kan njuta av en god stenugnspizza med ett glas vin eller öl. Vänta inte för länge med att boka. Du kan visserligen köpa biljetter på plats men redan nu är bokningarna igång. Se vår annons i denna tidning för mer information!

I Annonsen kan du också läsa om vår teaterresa till Kristianstad och Svante Thuresson möter Beppe Wolgers. Som vanligt arrangerar vi också en barnteaterföreställning under säsongen. I höst kommer Banditsagor till oss lördagen den 9 november. Oknyttsförvaltningen Informerar heter föreställningen, som riktar sig i första hand till barn mellan 4 och 6 år.

Det händer mycket annat i vår växande förening. Vi deltar tillsammans med Kultur och Fritid och Vård och Omsorg, Östra Göinge i ett projekt för äldre på särskilt boende. Mer om projektet, som har titeln Framför Apparaten kommer i denna tidning.

Föreningens satsning på teaterverksamhet för barn och unga fortsätter. Responsen har blivit mycket god och vi är glada och uppmuntrade av att ha fått Pantamerastipendium från LIONS CLUB Östra Göinge. Summan vi fick är direkt riktad till barn och unga.

Vill du veta mer om oss, så finns vi på Seniormässan i Knislinge den 2 oktober. Vi berättar gärna mer om föreningen och om vad ett medlemskap ger för fördelar.
Välkommen till Östra Göinge Riksteaterförening som publik och gärna som medlem!

Text: Solveig Åmvall

Relaterade inlägg

Luciafirande i Missionskyrkan

Ingela Lindström

Lek och stoj i Icagaraget

Ingela Lindström

I sagostundens värld

Ingela Lindström

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs mer